"Целуни ме" - Концерт на Любо Киров

01.09.2022 18:01:00

"Целуни ме" - Концерт на Любо Киров

Любо Киров ще направи лятно турне в страната, на което ще представи и новия си албум „Целуни ме“. Концертите ще бъдат едни от запомнящите се музикални събития на годината с атмосфера и преживяване, каквито може да създаде само Любо Киров.

В дългоочаквания нов албум са събрани 11 песни. „Целуни ме“, която се превърна вече в хит, дава заглавието и е под номер едно.

Следват „Говоря ти сериозно“ и „Усеща се сила“, които Любо Киров изпълни за първи път на концерта си в „Арена Армеец“ през октомври миналата година и които веднага станаха любими на публиката.

Феновете ще чуят песента „Ако сме двама“, както и дуетите на Любо Киров с DARA „Вече няма как“ и с Поли Генова „Тръгни навреме“.

„Целуни ме“ събира още превърналите се в хитове „Където няма време“ със Стенли, „Не бих могъл“ с Pavell & Venci Venc', „Мога“ с Михаела Маринова, „Приятели завинаги“ с Графа и Орлин Павлов.

Разбира се, феновете ще чуят и други любими песни на Любо Киров, превърнали се в хитове през годините.

Любо Киров е композитор, текстописец и автор на аранжиментите и в този албум. Като дясна ръка в аранжиментите стои и Ангел Дюлгеров, на когото са и всички китари в албума.

Събития

Концерти

"Целуни ме" - Концерт на Любо Киров

"Целуни ме" - Концерт на Любо Киров

Любо Киров ще направи лятно турне в страната, на което ще представи и новия си албум „Целуни ме“. Концертите ще бъдат едни от запомнящите се музикални съби Любо Киров ще направи лятно турне в страната, на което ще представи и новия си албум „Целуни ме“. Концертите ще бъдат едни от запомнящите се музикални съби 2022-10-04T15:28:42+03:00 "Целуни ме" - Концерт на Любо Киров

<p>Любо Киров ще направи лятно турне в страната, на което ще представи и новия си албум &bdquo;Целуни ме&ldquo;. Концертите ще бъдат едни от запомнящите се музикални събития на годината с атмосфера и преживяване, каквито може да създаде само Любо Киров.</p> <p>В дългоочаквания нов албум са събрани 11 песни. &bdquo;Целуни ме&ldquo;, която се превърна вече в хит, дава заглавието и е под номер едно.</p> <p>Следват &bdquo;Говоря ти сериозно&ldquo; и &bdquo;Усеща се сила&ldquo;, които Любо Киров изпълни за първи път на концерта си в &bdquo;Арена Армеец&ldquo; през октомври миналата година и които веднага станаха любими на публиката.</p> <p>Феновете ще чуят песента &bdquo;Ако сме двама&ldquo;, както и дуетите на Любо Киров с DARA &bdquo;Вече няма как&ldquo; и с Поли Генова &bdquo;Тръгни навреме&ldquo;.</p> <p>&bdquo;Целуни ме&ldquo; събира още превърналите се в хитове &bdquo;Където няма време&ldquo; със Стенли, &bdquo;Не бих могъл&ldquo; с Pavell &amp; Venci Venc', &bdquo;Мога&ldquo; с Михаела Маринова, &bdquo;Приятели завинаги&ldquo; с Графа и Орлин Павлов.</p> <p>Разбира се, феновете ще чуят и други любими песни на Любо Киров, превърнали се в хитове през годините.</p> <p>Любо Киров е композитор, текстописец и автор на аранжиментите и в този албум. Като дясна ръка в аранжиментите стои и Ангел Дюлгеров, на когото са и всички китари в албума.</p>

Сравнение на продукти